Нашата история

НАЧАЛОТО

Макси фешън история и начало на производство на дамски дрехи в големи размери

 Нашето начало е от 1994 г., когато мечтата на един творец се превръща в реалност. Реалност, в която молив и лист хартия общуват така добре, че създават своята скица. Скица, която с помощта на креда, сантиметър и ножица, пренасяйки се върху парче плат оживява…след което настъпва онзи очакван момент, в който творецът се запознава със своето творение. И винаги се случва едно и също – любов от пръв поглед. 

Тогава решихме, че като всяко красиво създание и нашето трябва да бъде посветено на този, който го заслужава. А кой заслужава повече, от този който умее да обича? Нашите дрехи са посветени на всички Вас, които обичате себе си, тялото си, извивките си.

ЗАЩО КЛИЕНТИТЕ ИЗБИРАТ НАС

Омръзнало ли Ви е да ходите от магазин на магазин и да виждате едни и същи дрехи, най-често, разбира се, китайски в един (универсален…) размер, а ако попаднете на производител, то той най-често просто е уголемил стандартния например M размер със същата кройка. Смятате ли, че това е достатъчно? Категорично - НЕ. Ние, в Maxifashion.bg, създаваме кройките си, разучавайки спецификата именно на жени с големи размери или още наричани плюс размери. С цел да създадем перфектната дреха, всяка една от тях е пробвана между 3 и 6 пъти на жив модел. Когато нашите клиенти купуват дрехите ни, те могат да бъдат сигурни, че сме вложили необходимите усилия и време, за да създадем уникалния и винаги различен продукт. С почти 30-годишна история на водещи в бранша, нашата цел остава същата. Искаме всяка жена, която носи наша дреха, да се чувства уверена, специална и красива. Затова ще забележите, че презрамката на Вашата лятна рокля, ще е на точното място, скривайки презрамката на сутиена, а ангелските ръкави на новата ни официална рокля ще паднат на точното място на ханша, така че да не показваме всичко на целия свят :) 

ВДЪХНОВЕНИЕ

Вдъхновение от български производител на макси мода и мода в големи размери

Нашият дизайнерски екип преследва модните тенденции от водещи модни списания, фешън блогове. Черпи вдъхновение и от големите модни столици.

ТВОРЕНИЕ

 

Производител на дамска макси мода

След като образа на новия модел е създаден в мислите на дизайнера, той го пресъздава чрез варианти от цветове и кройки, като винаги се придържа към най-важния елемент – идеалната форма. След това внимателно подбираме своите материи, за да осигурим нежен допир, еластичност и устойчивост.

ПРОЦЕС

Нашата моделиерна е мястото, където всяка дреха получава живот от малка идея върху скицата, до готов продукт върху шивашкия манекен. Преди това сме направили поне 3 проби върху жив модел, за да се уверим, че ще предложим обещаното качество.

ПРОИЗВОДСТВО

 

Производство на дамски дрехи големи размери

След като одобрим моделите, ние ги изпращаме в модерно оборудвания ни производствен цех.

ПРОЗРАЧНОСТ

Повечето от нашите служители са с нас от самото начало. Това е така, защото ние изповядваме теория за справедливи трудови условия, като по този начин стимулираме местната икономика. Мениджър производство е човекът, който наблюдава ежедневно работата в цеха. Готови за носене, дрехите минават през професионални машини за гладене като през това време се инспектират за качество окончателно преди официално да бъдат добавени към отдел продажби. Сега вече са готови да бъдат част от Вашия живот.

ДА НОСИШ ДРЕХИ ОТ MAXIFASHION

Maxifashion.bg отразява уникалния дух на жената. Дрехите ни са направени с грижа и лично отношение. Чрез алхимията на нашите дрехи, всяка жена излъчва женственост и елегантност, красота и уникалност.

Записа се успешно!
Този имейл вече е регистриран.