Връщане и Замяна

С всяка доставка ще получите лесен за използване формуляр за Замяна/Връщане.

Срещу артикула, който искате да замените или върнете напишете единствено код А (заменям) или код B (връщам). Разбира се, може да го изпишете и с думи.

Ако заменяте продукт, не забравяйте да уточните кой е продукта, който искате да получите - арт. номер, цвят, размер. В случай, че се нуждаете от консултация, ще се радваме да помогнем с избора Ви на 0883 900 111 или

0885 760 900

Ако връщате продукт, напишете в полето за IBAN банковата си сметка и в рамките на 14 работни дни ще извършим превода. Моля, имайте предвид, че Maxifashion.bg не оперира с парични преводи по куриер. Изплащането на сумите можем да извършваме единствено по банков път. Благодарим Ви за разбирането. 

За да върнете или замените продукт, не е необходимо да ни уведомявате по телефона. Попълването и изпращането на формуляра е необходимото и достатъчно условие. Ако сте загубили Вашия формуляр, поемете въздух :) и вземете едно листче, на което да ни напишете какво искате да получите в замяна или просто ни се обадете на 0883 900 111 или 0885 760 900

Моля, обърнете внимание, че имате избор от два начина да ни върнете продукт:

1. Връщане към офис на Еконт - Върнете продуктите до офис на ЕКОНТ ОРИОН София за Макси фешън груп ООД или просто продиктувайте нашия номер на куриера 0883 900 111. Връщането ще струва около 5-6 лв.

2. Връщане до адрес - Адресът ни е гр. София, кв. Люлин 8, ул. 329 N6 (за Макси фешън груп ООД) Тел. 0883 900 111 (ако използвате Speedy, разходите ще са около 4-5лв.)

Можете да изберете куриерска фирма, с която е най-удобно за Вас. 

Стараем се да обработваме замените в най-кратък срок, но в натоварен период това може да отнеме една седмица. Благодарим Ви за разбирането :)

Ние не задаваме въпроси. Няма нищо по-лесно от това да ни върнете или замените дрехата, която сте закупили.

Не е точния размер? Веднага ще изпратим Вашия.

Не Ви допада модела? Върнете ни го, ние няма да Ви питаме защо!

Доставен е грешния цвят/размер по наша вина? Веднага ще направим размяната като поемем, разбира се, разходите и в двете посоки.

В срок от 14 календарни дни след получаване на Вашата дреха в офиса на куриера, можете да я върнете или замените. Достатъчно е само да е:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки).
5. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.
6. Възстановяването на сумата става по банков път на лична сметка на клиента, в рамките на 14 работни дни от получаването на върнатата стока, като се стараем този период да не надвишава една календарна седмица. 

    В случай, че клиентът се е възползвал от правото на безплатна доставка, но при връщане на продуктите, взетите от него не отговарят на условието за такава, сумата за доставката ще бъде приспадната при банковия превод.

Пример: Вие сте поръчали продукти на стойност 135лв. и Maxifashion.bg е изпратила пратката за своя сметка. След 2 дни решавате да върнете част от продуктите на стойност 35лв., и така Вашата дължима сума към Maxifashion.bg вече е 100лв., т.е. не попада в условията за безплатна доставка. В този случай Maxifashion.bg ще удържи сумата от 4.99лв.