Заповядайте в новооткрития ни магазин на ул. "Пиротска" 12 (Ако идвате от Централни хали (метростанция Сердика), ще намерите магазина ни от дясната страна, преди пресечката с ул. "Княз Борис". 

Работно време: Понеделник - Събота 10 до 19ч. Неделя - 10 - 17ч.

Тел.: 0897 01 04 37

Кликнете тук за точна локация на магазина ни на ул. "Пиротска"

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Освен в новия ни магазин на ул. "Пиротска" 12, можете да ни откриете и в кв. Люлин 8, ул. 329 N6

Работно време на магазина в Люлин:

Понеделник - Събота от 9 до 17ч. 

Тел.: 0883 900 111

Очакваме Ви :)

Ако желаете да проверите наличността на определен артикул в нашите физически магазини, Ви очакваме на посочените телефони. Можете да поръчате (онлайн като напишете локацията в коментар или по телефона) с доставка до избран от Вас магазин. При доставката му, ще се свържем с Вас най-късно на следващия работен ден.

 Как да намерите магазина в Люлин 8? Кликнете тук за точна локация  

Най-лесно и бързо ще стигнете до нас с метрото - спирката е Сливница. Излезте от изхода "към автобусните спирки". Веднага след като се покажете от изхода, погледнете наляво и ще видите големите стъклени витрини с нашето лого. В магазина ще намерите налична цялата колекция и пълна гама от цветове и размери на Maxifashion.bg и Desfashion.bg. Ако сте набелязали модел, който искате да пробвате и докоснете на място, можете да го направите още сега.

  

Желаете да се свържете с нас? Очакваме Ви на мейл: shop@maxifashion.bg, както и на тел.: 0883 900 111 или 0885 760 900

Можете да използвате и формата за контакт на тази страница. Ние наистина ще бъдем щастливи да чуем Вашето мнение и да отговорим на Вашите въпроси. 

Записа се успешно!
Този имейл вече е регистриран.