Свържете се с нас

Скъпи клиенти, във връзка с настоящите събития в страната ни, ще преустановим работата на физическия ни магазин в София до м. април. 

Можете да поръчате желаните от Вас продукти онлайн и с намалена доставка до адрес от 4.99лв. или до офис на Еконт на същата цена. 

Най-лесно и бързо ще стигнете до нас с метрото - спирката е Сливница. Излезте от изхода към автобусните спирки. Веднага след като се покажете от изхода, погледнете наляво и ще видите големите стъклени витрини с нашето лого. В магазина ще намерите налична цялата колекция и пълна гама от цветове и размери на Maxifashion.bg и Desfashion.bg. Ако сте набелязали модел, който искате да пробвате и пипнете на място, можете да го направите още сега.

Вашият придружител ще може да Ви изчака на спокойствие с чаша ароматно кафе, четейки любими списания, а от време на време ще хвърля поглед към дефилето Ви.

Работното ни време е от 9 до 17ч. от понеделник до събота. 

Можете да платите и с карта.

Не забравяйте, че можете да поръчате от сайта, като така запазите Вашия модел, цвят и размер, а след това да го вземете от нас на място. Избраният от Вас артикул ще бъде запазен за 3 дни. 

Желаете да се свържете с нас? Очакваме Ви на мейл: shop@maxifashion.bg, както и на тел.: 0883 900 111 или 0885 760 900

Можете да използвате и формата за контакт на тази страница. Ние ще бъдем щастливи да чуем Вашето мнение и да отговорим на Вашите въпроси.