Свържете се с нас

Вижте нашето работно време в празничните дни през месец май:

Ще почиваме на 6-ти май (сряда) и 25-ти май (понеделник).

На 23-ти (събота) ще работим за Вас до 13ч.

Ако имате повече въпроси, звъннете на 0883 900 111 или ни пишете на shop@maxifashion.bg

Щастливи сме да Ви съобщим, че магазинът ни в София е готов да Ви посрещне отново от 27-ми април. Очакваме Ви както винаги всеки делничен ден от 9 до 17ч с нашето ароматно кафе, прекрасни колекции и добро настроение. 

Извиняваме се на всички Вас, които се наложи да върнем през изминалия месец :( 

Новото е, че в съботните дни ще работим временно само до 13ч.

Преди да Ви предложим кафе, ще Ви поднесем дезинфектант :)

Моля, ако идвате с Вашите семейства или приятели да имате предвид, че временно ще можем да обслужваме по един човек в магазина. Времето е слънчево и се надяваме това да не създаде неудобство за Вас и Вашите близки. Ние ще сме тези, които ще Ви кажат, че роклята и панталонът Ви стоят прекрасно! :) 

Напомняме Ви, че безплатните доставки до адреси в София остават. Поръчайте няколко размера/модела, ако се колебаете при избора си. Нашият любезен куриер ще изчака да решите кой продукт да вземете и ще върне отново безплатно останалите. Хиляди вече се възползват от услугата и очакват с нетърпение бялата кола с лилавите надписи на Maxifashion.bg. Благодарим Ви, че сте с нас!

Доставките до цялата страна остават и през този месец с намалена цена от 2.99лв. 

А как да намерите магазина в София?

Най-лесно и бързо ще стигнете до нас с метрото - спирката е Сливница. Излезте от изхода към автобусните спирки. Веднага след като се покажете от изхода, погледнете наляво и ще видите големите стъклени витрини с нашето лого. В магазина ще намерите налична цялата колекция и пълна гама от цветове и размери на Maxifashion.bg и Desfashion.bg. Ако сте набелязали модел, който искате да пробвате и пипнете на място, можете да го направите още сега.

Вашият придружител ще може да Ви изчака на спокойствие с чаша ароматно кафе, четейки любими списания, а от време на време ще хвърля поглед към дефилето Ви.

Работното ни време е от 9 до 17ч. от понеделник до петък. Събота 9-13ч. 

Можете да платите и с карта.

Не забравяйте, че можете да поръчате от сайта, като така запазите Вашия модел, цвят и размер, а след това да го вземете от нас на място. Избраният от Вас артикул ще бъде запазен за 3 дни. 

Желаете да се свържете с нас? Очакваме Ви на мейл: shop@maxifashion.bg, както и на тел.: 0883 900 111 или 0885 760 900

Можете да използвате и формата за контакт на тази страница. Ние ще бъдем щастливи да чуем Вашето мнение и да отговорим на Вашите въпроси.