Какво да облечем, за да се чувстваме уверени и секси

Как да се чувствам уверена в големи размери

Няма съмнение, че усещането за сексапил повишава нашето самочувствие. За всяка жена, независимо дали носи размер S или дрехи в големи размери, е особено важно да се чувства секси и уверена в собствената си кожа и да се научим на това определено си заслужава!

Понякога може да е трудно да се чувстваш секси. Изглежда, че навсякъде, където погледнем, има образи на перфектни жени, които винаги изглеждат уверени и привлекателни. Но това така ли е наистина? Отговорът е НЕ - и не се притеснявайте, не сте сами в това. Добрата новина е, че има много неща, които можем да направим, за да повишим увереността си и да се почувстваме по-секси.

Като за начало опитайте да се обличате за себе си. Точно така - не за колегите в офиса, приятелките Ви или собствения Ви съпруг. Облечете различно бельо от обикновено или рокля, която ви кара да се чувствате красива. Дори и никой друг да не го види, това, че Вие знаете, че носите нещо специално, ще ви накара да се почувствате по-специални. Проверено. И работи!

Ето няколко съвета от лидера-производител на дамски макси дрехи Maxifashion.bg, които ще Ви помогнат да се чувствате по най-добрия начин, а именно уверени и привлекателни. Важно е да запомните - няма повод да се тревожите или притеснявате, защото Вие сте красива точно такава, каквато сте. Ето и нашите 3 съвета за перфектна визия.

 

Удобни макси дрехи

1. Носете дрехи, които Ви стоят добре.

Знаем, че удобството е на първо място, но може би е добре да помислите дали трябва постоянно да "плувате" в прекалено големи размери рокли или панталони или пък обратното - да се чувствате така, сякаш трябва да се натъпчете в нещо, което ви е твърде малко. Ключът е да намерите дрехи, които Ви стоят добре - нито прекалено тесни, нито прекалено свободни. Това ще Ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-уверени.

 секси рокля големи размери

2. Прегърнете извивките си!

Не се страхувайте да покажете извивките си! Обичайте ги! Много от жените с размер плюс може би не харесват своята фигура, но повярвайте - наистина няма причина за това, защото в крайна сметка няма нищо лошо да имаме малко повече тук и там. Статистиката за мъжките предпочитания, противно на очакванията Ви, са в превес към макси дамите и нямат нищо против дамското бельо и сутиени в големи размери :)

 

3. Обличайте се според Вашата фигура.

Не се страхувайте да експериментирате с различни стилове, които са подходящи за Вашия тип тяло. Добре прилепналата рокля или топ може да Ви накара да изглеждате и да се чувствате невероятно. Само не забравяйте да избягвате твърде тесни или твърде свободни дрехи - те ще Ви направят лоша услуга да изглеждате по-големи, отколкото сте.

 

Помнете, че няма нищо лошо в това да носите по-големи размери от средностатистическата жена. Обичайте извивките си и се похвалете с това, което имате! Няма нищо по-секси от жена, която познава собствената си сила, а именно позитивното отношение към тялото си. Има много неща, които можете да направите, за да повишите самочувствието си и да се почувствате по-привлекателни.

Грижете се за външния си вид и се съсредоточете върху положителните аспекти на тялото си. Отделете време за себе си, отпуснете се и се наслаждавайте на собствената си компания. Най-важно е да помните, че си заслужавате! Заслужавате да се чувствате щастливи и уверени в собствената си кожа. Затова излезте и покажете на света какво притежавате!

Записа се успешно!
Този имейл вече е регистриран.