5 причини защо жените са луди по Maxifashion

Maksi damski drehi v golemi razmeri

И вие ли сте от пухкавите дами, които все не могат да намерят перфектните за тях тоалети? Да знаете, че не сте сами. Това се случва постоянно, защото масовото потребление диктува своите правила и модните къщи шият предимно за жени с манекенски размери. Несправедливо е за макси модата и дрехите в големи размери, ще кажете. И си е така. 

Точно в това нашите експерти са най-добри! Нека видим 5-те основни причини, защо клиентите ни са луди по нашите модели в големи размери.

1. Отлично качество.

Гордеем се с факта, че над 99% от Вас споделят, че качеството на продуктите надминава очакванията им и те са далеч по-красиви на живо. И това е така, защото колекциите ни са създадени за реалния живот, а не просто като арт модели.

В тях е вложен духа на новото време, както и сърцето на създателите им. Няма нищо по-хубаво от това да вършиш това, което най-много обичаш, защото точно тогава се раждат истински шедьоври.

2. Колекциите ни са в духа на последните модни тенденции за дамски дрехи в големи размери.

Кой казва, че пълните жени не могат да са модерни, стилни и сексапилни? Ние сме най-актуалният моден бранд за 2021 с над 10 нови модела всяка седмица, което прави над 500 модела годишно и всички те в размери от L до 5XL! Ние наистина предлагаме всичко за дамите с извивки!

3. Атрактивни цени.

Гордеем се, че високото качество, което предлагаме е съчетано с напълно достъпни цени, а това се споделя и от стотиците хиляди клиенти на нашия бранд в целия свят, които избирайки Maxifashion, избират перфектен външен вид за своето ежедневие и специален повод.

4. Честите промоции са обожавани от всички.

Присъединявайки се към нашия Newsletter, нашите клиенти получават достъп до тайни кодове за отстъпки и специални промоционални оферти на всички наши облекла и колекции в големи размери, по които всички вече са луди.

5. Компетентни консултации за избор на размер и стайлинг

Знаем, че много често преди поръчка, имате поне 2 въпроса. Ние винаги сме на линия, за да отговорим и помогнем при избора на размер, независимо дали носите размер XL или 5XL.

Можете да получите професионална консултация от нашия клиентски отдел и да сте напълно спокойни, че ще получите точно тези дрехи, които ще са шити като за Вас!

Разгледайте нашите атрактивни модели в големи размери.

Записа се успешно!
Този имейл вече е регистриран.